Torna el Palamós Terra de mar 2022

El cap de setmana del 14 i 15 de maig, torna a Palamós, el festival mariner “Palamós, Terra de Mar. El festival rememora i celebra el vincle de Palamós amb el mar i el seu port. Des dels seus orígens, ha posat l’accent en la difusió dels vaixells i la navegació tradicionals, les activitats blaves i la dinamització del territori com a mitjà per a la promoció de la cultura marítima de la Costa Brava; sempre, seguint un fil temàtic que aglutina activitat i esdeveniments diversos adreçats a tots els públics.

Palamós Terra de 2022 aglutina projectes, iniciatives i accions del territori al voltant del turisme mariner i les excursions per mar. La seva importància per a l’economia blava es manifesta en els vaixells de passeig, el lloguer nàutic d’esbarjo, la pràctica de la navegació tradicional o el potent sector creuer a la Costa Brava.

El Terra de mar aposta per oferir, com és tradicional en aquest esdeveniment, experiències marítimes de caràcter lúdic que posen en relació els participants amb els vaixells tradicionals i moderns, la navegació i els oficis i els professionals que treballen diàriament al port.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *